Gratis twee keer naar dansles bij stijldansclub Vlijmen

Foto: Stijldansclub Vlijmen

Werd je ook zo vrolijk van het TV programma Het Dansende Brein? (hier nog herhaling te zien https://tinyurl.com/stijldansclub ) De stijldansclub uit Vlijmen biedt je twee gratis lessen aan op donderdag 24 juni en donderdag 1 juli  Aanvang van deze middag is 14.00 uur in Buurthuis De Korf mgr van Kesselstraat 29 Vlijmen.

Zowel singles al paren zijn welkom, alle leeftijden toegestaan. Door de versoepelde coronaregels is dansen in paren en zijn groepslessen beiden toegestaan. Beginnende dansers leren de eerste pasjes. Heb je wat meer ervaring geniet dan van de dans oefenmiddag na de les of assisteer de beginners. Het is echt helemaal gratis en wordt extra gezellig met wat snacks voor in de pauze en een koek bij de koffie. (koffie eigen rekening)

Vooraf opgeven is handig i.v.m. met de inkoop maar als je dat niet wilt en pas op de dag zelf beslist dan vul je het logboek in bij de entree. Volgens de coronaregels dien je na een bijeenkomst traceerbaar te zijn. Tijdens het dansen en in de zithoek mogen de mondkapjes af. Contact en inschrijven [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen