Zanger Niels van Kollenburg is back on tour

Foto: Niels van Kollenburg

De bewoners van zorgcentrum Sint Janshof in Vlijmen konden afgelopen week hun lol niet op. Nu eindelijk langzaamaan de deur weer van slot mag na de coronacrisis, werd dit gevierd met een optreden van de Tilburgse zanger Niels van Kollenburg. En hoe! Vanuit de binnentuin genoten zij van een mini-concert, waar allerlei liedjes voorbij kwamen; eigen liedjes, sixties, oud Hollandse liederen en gezellige feest- en dansmuziek.

Zo werden verzoekjes aangevraagd van Marco Borsato en Frans Bauer. De bewoners genoten zichtbaar van dit spektakel. Enthousiast zongen en klapten de mensen mee. Door enkele fanatiekelingen werd er zelfs gezellig gedanst.

Voor een aantal ouderen is Niels geen onbekende, zo bleek onder de aanwezigen een enthousiaste fan die zijn fotokaart had bewaard na een eerder optreden. Unaniem werd dan ook besloten de bewoners dat Niels maar snel weer terug moet komen om het feestje nog eens over te doen.

Voor meer informatie zie hier 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen