Jeugd vakantie vreugd Drunen vrijdag 3 september

De kindermarkt gaat door!  Om 08.30 uurbegint de kindermarkt rondom het gemeente huis. Heb jij nog wat spullen waar je niets meer mee doet en vind je het zonde om ze weg te gooien? Dan is de kindermarkt iets voor jou! Je krijgt een eigen plaatsje op de grond, waar je je spulletjes kunt verkopen. Je kunt alles op een kleedje of op een tafel uitstallen. Er is nog plaatst om te komen staan.

Om 09.00 uur start de Avanti Handbal, Wil je kennismaken met één van de leukste teamsporten? Nu heb je de kans om kennis te maken met veldhandbal en Beach handbal. Jullie krijgen van de spelers van Avanti uitleg over het spel en daarna spelen we onderling korte wedstrijdjes, zowel op het veld als in het zand. Handbal vereist niet alleen snelheid en een goede balvaardigheid maar ook een goed samenspel en inzicht. Laat je aangenaam verrassen en schrijf je snel in!

Ook start in de ochtend om 10.30 uur een Boodcamp bij Team Fysio company Drunen aan de Mozartlaan. Er is ook een tweede sessie die om 13.00 uur start en een derde sessie die start om 15.00 uur.  Heb jij zin om samen met je vriendjes eens lekker uit je bol te gaan, kom dan naar de “Bootcamp4Kids”.Wat gaan we doen? Samen met je vriend(innet)jes je spieren lekker warm draaien zodat je ijzersterke spieren krijgt en een beresterke conditie.

Om 13.00 uur start de Basketbal bij sporthal Wereldwijs.

Om 14.30 uur kunnen de kinderen met hun favoriete Knuffel naar poppen en berenbureau toe gaan. Is jouw pop, beer of knuffel ziek, of heeft het ergens pijn? Kom dan met je vriendje naar het poppen- en berenbureau! Daar zitten hele lieve dokters en zusters die weten hoe ze jouw kameraadje weer helemaal kunnen opknappen! Er zijn nog na inschrijvingen mogelijk.

In de avond is er bij zwembad het Run het pijl en boog trefbal schieten. Er zijn 2 sessies , één om 18.30 uur en eentje om 20.00uur. Bij deze activiteit is er helaas geen na inschrijving mogelijk. Kijk op website van jeugd vakantie vreugd Drunen voor het programma.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen