Kerkberichten van de Parochie Heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer/HTR

Op basis van de versoepelingen aangekondigd door het RIVM en het bisdom is het niet meer nodig om te reserveren als u een viering wilt bijwonen. De ‘anderhalve meter norm’ blijft van kracht. Concreet betekent dit dat de kerk in Vlijmen 100 aanwezigen kan herbergen, in Haarsteeg 70 en in Nieuwkuijk 90.

Hopende op uw begrip in deze. Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, kunt u de H.Mis ook volgen via live-stream. Ga naar de website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering zondag 11.00 uur”.

Augustinusviering
Vanwege de coronamaatregelen kan de Augustinusviering die gepland was op zondag 5 september a.s. helaas niet doorgaan. In het weekend van 4 en 5 september zijn de vieringen daarom volgens het reguliere schema.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zondag 5 september 11.00 uur Eucharistieviering  Intenties: Toon Klerkx, Dina Klerkx – Boom, Corrie Branten – Mommersteeg vanwege 1e jaargetijde, Kees Mommersteeg, Janny Hagelaars – van Kuijk, Toon Smits.
Zondag 5 september 13.00 uur Doop: Yves Eskens

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 4 september 19.00 uur Eucharistieviering Intenties: Koos van Oosterhout, Jet Boelaars – van den Brandt

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zaterdag 4 september 09.00 uur Gildemis b.g.v. de uitgestelde statiedag, voor levende en overleden leden van het Gilde St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk.
Zondag 5 september 09.30 uur Eucharistieviering Intenties: Toon van Eggelen, Sjaan van Eggelen – van Asseldonk en schoondochter Diana, Lena van Drunen – van Balen, Nel van Spijk – Baijens.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen