Stuntweek bij Domino’s Drunen

Foto: Domino Pizza Drunen

De favoriete week van alle Pizzaliefhebbers is weer aangebroken, namelijk de Stuntweek bij Domino’s! Tijdens deze nationale actieweek kosten alle medium pizza’s €3.99 bij afhalen. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Drunen, Waalwijk en Kaatsheuvel van 13 t/m 19 september.

Voor de pizzaliefhebbers is de Stuntweek iets om naar uit te kijken, maar ook voor het personeel is deze week het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze week is het hard werken, maar ook vooral plezier hebben. Zo staat de koeling vol met verse ingrediënten en het rooster gevuld met enthousiaste pizzabakkers en bezorgers. Het team is klaar om te knallen!

Domino’s Drunen is op maandag en dinsdag geopend van 16:00 – 22:00 uur. Op woensdag t/m zondag haal je je pizza al af vanaf 11:30 uur!

Deel uitmaken van het jonge en gezellige team?
Domino’s Drunen is op zoek naar zowel parttime als fulltime collega’s. Door de flexibele werkdagen is een (bij)baan bij de pizzaketen goed te combineren met studies of hobby’s. Solliciteren kan al vanaf 16 jaar.

Fietsbezorger: https://www.dominosjobs.nl/vacature/fietsbezorger-drunen-0

Scooterbezorger: https://www.dominosjobs.nl/vacature/scooterbezorger-drunen

Autobezorger (vanaf 18 jaar): https://www.dominosjobs.nl/vacature/autobezorger-drunen

Pizzabakker: https://www.dominosjobs.nl/vacature/pizzamaker-drunen-1

Shiftleader: https://www.dominosjobs.nl/vacature/assistent-winkelmanager-drunen

De stuntweek is geldig van maandag 13 t/m zondag 19 september. Up to date blijven van de openingstijden en beste  (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen