Makina Modelbouw in Waalwijk

Een nieuwe naam op een vertrouwd adres, sinds 1 juli 2021 ben ik op de oude plek van WSUM modeltreinen gestart met mijn eigen Modelbouw Winkel – Makina (www.makina-modelbouw.com).

Mijn naam is Marcel Veldhuizen en naar jaren internationaal gewerkt te hebben voor een software bedrijf, heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Sinds mijn kindertijd ben ik al gefascineerd door treinen en auto’s en door het nu te combineren met digitale techniek maakt het, de hobby voor mij totaal compleet. Daarnaast ben ik fervent triathleet en ga ik nog steeds graag op reis en ontdek ik graag steeds nieuwe dingen.

Covid liet me realiseren dat ik mijn droom gewoon waar moest maken en in het diepe te springen (net zoals triathlon een kwestie van toewijding, training en uithoudingsvermogen).

Samen met mijn vriend Hugo en enkele oudgedienden Maarten, Ron en Rob hebben we diverse plannen, De belangrijkste is het voorzetten van de winkel, met het behoud van het uitgebreide assortiment, op dit moment: Artitec, Brawa, Brekina, Busch, Digikeijs, ESU, Exact Train, Faller, Fleischmann, Heki, Jaegerdorfer, JTT, Kato, Kibri, LGB, Lenz, Lemke, Liliput, Maerklin, Markenburg, Noch, Piko, Preiser, Rivarossi, Roco, Tillig, Schuco Trix, Uhlenbrock, Viessmann, Vollmer, Wiking, Woodland ……… en mochten we het niet hebben kunnen we het altijd snel bestellen.

We zijn ook druk bezig de “stationshal” naast de huidige winkel om te bouwen tot de “nieuwe” winkel, waarvoor we voorlopig maandag en dinsdag dicht blijven. Uiteraard zullen we dit te zijner tijd vieren met een heropening van de zaak. We zullen dan ook starten met het organiseren van diverse workshops (o.a. Digitale dagen, scenery etc).

De komende tijd beginnen we al diverse aanbiedingen in onze Webshop ter beschikking te stellen. En de webshop zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid (www.makina-modelbouw.com), dus regelmatig in de gaten houden. En natuurlijk blijven we Reparatie, Onderhoud en Digitaliseren van je baan ondersteunen.

De winkel is de komende tijd dus geopend op: Woensdag & Donderdag & Vrijdag van 9.30 tot 18.00, en Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

We zien je daarom graag in Laageinde 93A (je moet nog steeds even zoeken tussen de huizen maar we zijn ook bezig om dit duidelijker aan te geven) 5142 EG Waalwijk.

En je kunt ons natuurlijk ook telefonisch gewoon bereiken onder +31 (0)416 333 118, of mailen: [email protected]

Meer info 3439428

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen