Deining Drunen steekt weer van wal!

Foto: Deining Drunen

Eindelijk is het dan zo ver, zeemanskoor Deining uit Drunen heeft de eerste optredens achter de rug. Al enige weken repeteert het Drunense Zeemanskoor voor het komende winterseizoen. Met repetities die vanaf september plaats vinden in de ontmoetingsruimte van gebouw Het Water, aan de Hollandlaan in Drunen.

Op de wekelijkse donderdagavond treffen de muzikanten en zangers van zeemanskoor Deining elkaar. Daar wordt muziek gemaakt, gezongen en vooral veel gelachen met sterke verhalen. Daar worden de herinneringen opgehaald aan vroegere optredens van het inmiddels bijna 12 jaar bestaande zeemanskoor.

Dat plezier dat we met de huidige bemanning van 14 zangers en muzikanten hebben, willen we graag delen met meer mensen uit de Langstraat. Speel je accordeon, gitaar, viool of mondharmonica en zou je dat samen met het koor willen doen, van harte welkom. Zing je graag en wil je dat eens proberen buiten de badkamer, voel je vooral welkom bij onze bemanning. O Ja, aan ons repertoire is niets verandert we spelen nog steeds de mooiste en leukste zeemansmuziek, Ierse ballads of zo als we altijd zeggen als het maar met water te maken heeft

Kortom we hebben dus voor die muzieknog plaats voor muzikanten en zangers. Wil je eerst eens komen luisteren, ook goed. Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 ben je van harte welkom in de ontmoetingsruimte van gebouw Het Water, aan de Hollandlaan in Drunen. Wil je eerst wat informatie, dan kun je bellen met onze secretaris Richard Rikken tel. 06 55 023 909 of kijk eenS op onze website www.zeemanskoordeining,nl of stuur een mail naar zeemanskoordeining @gmail.com.

Ja en onze bemanning komt uit Drunen, Waalwijk, Vlijmen, Sprang-Capelle, Dongen en Loon op Zand dus schroom niet en neem desnoods ook je buurman mee. Van harte welkom.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen