Zonnebloem afd Drunen/Elshout organiseert Corona uitzwaaimiddag

Op zaterdag 25 september 2021 werden bijna alle Coronaregels in Nederland  afgeschaft. Voor het bestuur van de Zonnebloem afdeling Drunen/Elshout een reden om voor alle vrijwilligers en gasten een gezellige Corona uitzwaaimiddag te organiseren.

In zalencentrum de Remise te Drunen werd rond 12.00 uur begonnen met een heerlijke lunch waarbij soep en rijk belegde broodjes werden geserveerd. Na de lunch werd officieel afscheid genomen van secretaris Piet Vromans die vanwege interne regels van de Zonnebloem moest aftreden. Door een drietal jeugdigen van de tonpratersvereniging uit Elshout werd hij op een ludieke manier toegesproken waarna de voorzitter hem een mooi aandenken aan het zijn van 15 jaar secretaris uitreikte.

De aftredende voorzitter Bart van Spaandonk overhandigde daarna officieel de speciaal voor de Zonnebloem vervaardigde voorzittershamer aan Martien Klerks. Vervolgens werd er door een muzikaal duo opgetreden met Hollandse luisterliedjes die er evenals een aangeboden drankje bij de aanwezigen wel in gingen. In de pauze van dit duo werden de vrijwilliger Anny Stritzko (39 jaar), Cis Smits en Cor v.d. Hoven (beiden 25 jaar) en Martien Klerks (10jaar) gedecoreerd met een gouden en zilveren Zonnebloemspeld. Al met al werd Corona met een zeer geslaagde middag uitgezwaaid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen