Repair Café Drunen gaat weer van start

Foto: Repair Drunen

Op woensdag 13 oktober is het weer Repair Café in buurthuis De Stulp Admiraalsweg 100 in Drunen. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Na een lange pauze is het weer tijd om een Repair Café avond te organiseren! De vrijwilligers hebben er weer veel zin in en heten iedereen weer van harte welkom.

In het Repair Café kunt u terecht met al uw draagbare kapotte spullen: zoals kleding, producten gemaakt van leer, fietsen, elektrische apparaten, kleine houten meubels en speelgoed, elektronica, computers, ……. De vrijwillige, deskundige reparateurs gaan samen met u kijken of uw spullen gerepareerd kunnen worden.

Gereedschappen en materialen zijn aanwezig. Eventuele nieuwe onderdelen zelf meenemen.

De Stulp is weer normaal open en een Coronapas is niet nodig. Wel wordt u verzocht op afstand van elkaar te blijven. En inmiddels is bij iedereen wel bekend, dat men bij klachten zoals koorts, hoesten of niezen  thuis moet blijven.

Ingang alleen via de zijkant van de Stulp – aan de Beethovenlaan.

De reparatie van de meegebrachte spullen is zoals gebruikelijk gratis. Maar een kleine bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld.

Datum: woensdag 13 oktober
Locatie: buurthuis de Stulp in Drunen, bereikbaar via de Beethovenlaan
Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen