Vrouwen van Nu: Interactieve avond over Plastic en IK?

Foto: Vrouwen van Nu

Hoe kunnen wij, vrouwen van nu, op een gemakkelijke manier een bijdrage leveren aan een schonere wereld waar plastic een steeds kleinere vervuiler wordt? Een wereld waar onze kinderen en kleinkinderen, neven en nichten, mens en dier de last niet meer hoeven te dragen van de plastic spullen?

Was plastic in de jaren vijftig een welkome oplossing, nu worden we ons steeds meer bewust van de risico’s van wegwerpplastic. Wekelijks verzamelen we de bergen plastic, want 40% van al ons plastic komt van verpakkingen. De mens heeft plastic uitgevonden en de mens zal de bijkomende problemen ook weer moeten oplossen. De overheid en de producenten zijn hiermee al volop bezig, maar als consumenten kunnen we ook zelf een verschil maken.

Op dinsdagavond 9 november om 19.30 uur organiseren Vrouwen van Nu Vlijmen in De Korf een interactieve avond. Feiten, meningen en alternatieven rondom het gebruik van plastic zullen centraal staan. De zaal is open vanaf 19:15 uur. De avond duurt een kleine twee uur en is gratis en vrij toegankelijk. Dus neem geïnteresseerden of je vriendin gerust mee. Consumptie is voor eigen rekening.

Vrouwen van Nu Vlijmen [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen