Voor een toekomst zonder dementie

Foto: Alzheimer Nederland

In de week van 7 tot en met 13 november vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats. De jaarlijkse collecteweek in november is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Vrijwillige collectanten halen dan geld op voor een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers.

Juist in deze tijd wordt pijnlijk duidelijk hóe nodig het werk van Alzheimer Nederland is. De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar. Gelukkig willen ook steeds meer mensen bijdragen. Burgemeester Van Hees wist in haar blog deze week te vertellen dat voor de Heusdense afdeling van Alzheimer Nederland moeilijk is om collectanten te vinden en te behouden voor de jaarlijkse collecteweek van 7 t/m 13 november. Als dementievriendelijke gemeente hoopt Van Hees van harte dat er veel mensen gebruik maken van deze digitale mogelijkheid. En natuurlijk die zich aanmelden als collectant voor een goed doel. Meer weten? Neem dan vooral contact op met Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant of kijk hoe je mee kunt helpen.

Help jij mee onderzoek mogelijk maken? Doneer hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen