Rabobank Vlijmen gaat niet meer open

Foto: Rabobank

Rabobank sluit definitief de vestigingen in Vlijmen, Vught, ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen De kantoren werden al steeds minder bezocht. Volgens de bank loopt het aantal bezoekers door de coronacrisis nog sneller terug, eerder is het in Drunen al gesloten

Online contact
Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App. Bezoek aan kantoren loopt sterk terug. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom heeft Rabobak besloten opnieuw een aantal kantoren te sluiten:

  • Gasselstraat 28 in ’s-Hertogenbosch
  • Wolput 36 in Vlijmen
  • Marktveld 28 in Vught
  • Raadhuisstraat 5 in Rosmalen

Het kantoor aan de Gasselstraat in ’s-Hertogenbosch en de kantoren in Vlijmen en Vught zijn op dit moment al gesloten en gaan niet meer open. Het kantoor in Rosmalen sluit per 31 december 2021 haar deuren.

Bereikbaar op kantoor Hugo de Grootlaan 11 (RIVA) in ‘s-Hertogenbosch
De klanten van Rabobank kunnen vanaf 1 december terecht op het  kantoor aan de Hugo de Grootlaan 11 in ‘s-Hertogenbosch voor de dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies. Houd er rekening mee dat op dit kantoor geen automaten aanwezig zijn. U kunt terecht bij de automaten van Geldmaat.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties