5 jaar alle zorg onder één dak in Gezondheidscentrum Drunen

Foto: JBZ

Het Gezondheidscentrum Drunen (GCD) en het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) zorgen al 5 jaar samen voor goede patiëntenzorg onder één dak. Veertien praktijken van eerstelijns zorgverleners en het JBZ stemmen hier de zorg voor patiënten goed met elkaar af. Kleinschalig en overzichtelijk. Patiënten van het GCD en het JBZ werden donderdagochtend 25 november getrakteerd op iets lekkers en kregen een klein presentje.

Unithoofd Hëlène van der Zandt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vindt 5 jaar samenwerking een mooi moment om bij stil te staan. “We vieren dit lustrum graag samen met onze patiënten. We horen vaak dat ze blij zijn met deze locatie dichtbij huis. Vooral de gemoedelijke sfeer vinden mensen prettig.”

Men kan hier terecht voor bloedprikken, röntgenfoto’s, echo’s, fundusfotografie en hartfilmpjes. Diverse specialismen houden spreekuur en soms worden er kleine medische ingrepen gedaan. Voor uitgebreidere onderzoeken of medische ingrepen moeten mensen naar de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Goed op weg
“Ook na vijf jaar zijn we nog steeds volop in ontwikkeling” zegt John Hurkmans, voorzitter van de Coöperatie Gezondheidscentrum Drunen. “De ambitie is en blijft om goede gezondheidszorg dichtbij, in een aangename omgeving voor patiënten te realiseren. Het Gezondheidscentrum in Drunen biedt kwalitatief hoogwaardige en persoonsgerichte zorg vanuit een brede en positieve kijk op gezondheid; niet alleen gericht op de ziekte, maar ook op preventie en algeheel welbevinden. Het gaat daarbij niet alleen om wat iemand niet meer kan, maar juist om wat iemand wel kan. Door de samenwerking binnen het GCD én met het JBZ zijn we goed op weg.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties