Bouw 20 sociale huurwoningen aan de Von Suppéstraat in Drunen gestart

Foto: Woonveste

Na jaren van voorbereiden is het moment daar: de bouw van 20 sociale huurwoningen aan de Von Suppéstraat in Drunen is gestart. Op 10 maart 2021 heeft Woonveste een overeenkomst getekend met Bouwbedrijf Tankens voor de bouw van twintig patiowoningen aan de Von Suppéstraat in Drunen. Tankens realiseert op deze locatie ook enkele koopwoningen.

Enige tijd geleden zijn op beide bouwlocaties de voormalige schoolgebouwen gesloopt. Vorig jaar zijn de bestemmingsplannen naar woonbestemming aangepast. Inmiddels zijn de bouwvergunningen verleend. In Drunen heeft de buurt meegedacht in het maken van de plannen. Tankens is gestart met de bouw van de woningen in Drunen.

Patiowoningen
In de grondgebonden nultredenwoningen zijn de woonkamer, keuken, badkamer, toilet, één slaapkamer, berging en patiotuin gelegen op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich een tweede slaapkamer en installatie/bergruimte. Het ontwerp van de woningen komt van KdV Architectuur uit Eindhoven. De patiowoningen zijn gasloos en zeer energiezuinig door de toepassing van onder meer een warmtepomp en zonnepanelen.

Verhuur
Deze huurwoningen zijn bedoeld voor huishoudens met een of twee personen waarbij senioren voorrang krijgen. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.woonveste.nl voor meer informatie over (de verhuur) van deze woningen. Woonveste adverteert de woningen vanaf juni/juli 2022 via de website www.woonserviceregionaal.nl. De oplevering van de eerste huurwoningen start eind 2022.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen