ZLTO De Langstraat schenkt pakketten vlees aan Voedselbank

Foto: ZLTO De Langstraat

ZLTO De Langstraat heeft ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan pakketten vlees geschonken aan de drie voedselbanken in hun gebied: De Rijglaars in Waalwijk, de voedselbank in Drunen en de voedselbank in Vlijmen. De feestelijke overhandiging van deze pakketten gebeurde vandaag bij de Voedselbank in Vlijmen.

Binnen ZLTO wordt het 125-jarig jubileum met leden gevierd in alle 51 lokale afdelingen van Groesbeek tot Groede. Iedere ZLTO-afdeling krijgt voor hun ledenevent vers vlees gesponsord vanuit ZLTO-participatie Vion Food Group. De lokale afdeling ZLTO de Langstraat heeft een wel heel bijzondere bestemming gevonden voor dat vlees: de voedselbanken van Waalwijk, Drunen en Vlijmen. Vion Food Group heeft het aantal stuks vlees wat de afdeling oorspronkelijk zou ontvangen, verviervoudigd. De voedselbanken krijgen ruim 5000 stuks vlees voor 215 minderbedeelde gezinnen in de regio.

Hellen Junggeburth, bestuurslid van ZLTO-afdeling de Langstraat zei tijdens deze feestelijke overhandiging “Wij vieren 125 jaar boerenstand in de Langstraat met leden en burgers. Met deze schenking aan de lokale voedselbanken geven we onze passie voor vers voedsel door aan een goed doel. Hopelijk smaakt dit naar meer!”.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen