Inloophuis TOON zoekt gastvrouw/gastheer

Foto: Inloophuis TOON

Inloophuis TOON waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten en naar elkaar kunnen luisteren. Voornaamste doel: lotgenotencontact, ontspannen, verwerken en het opdoen van positieve energie. Het huis heeft de afgelopen jaren haar maatschappelijke functie in de zorgketen bewezen en is daarmee niet meer weg te denken. 

En zonder vrijwilligers kan Inloophuis TOON niet want zij zijn het draagvlak van de organisatie. Inloophuis Toon in Waalwijk is op zoek naar een Gastheer/Gastvrouw, het aanspreekpunt voor de gasten, geeft een luisterend oor, zorgt voor een goed gesprek en biedt begeleiding en ondersteuning.

Wat ga je doen?

  • Als gastvrouw of gastheer ontvang je onze gasten. Jij zorgt voor een warm welkom. Je biedt een luisterend oor en gaat samen in gesprek. Jij kijkt wat een gast nodig heeft. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een persoonlijk gesprek, informatie of zoekt iemand ontspanning. Jij kijkt hoe je iemand kunt helpen en vertelt over de mogelijkheden van ons Inloophuis.
  • Verder beantwoord je de telefoon, helpt bij activiteiten en met (licht) huishoudelijke taken.
    Wie ben jij?
  • Jij hebt een open houding, inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren en bent betrokken. Jij laat gasten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Je bent zelfstandig, kunt goed samenwerken en wilt jezelf ontwikkelen. Jij bent minimaal één dagdeel per week inzetbaar
    Wat levert het werk jou op?
  • Je werkt in een fijn team en wordt blij van de vele sociale contacten.
  • Er zijn vele gezellige, maar soms ook moeilijke momenten. Jouw aandacht, inzet en steun is goud waard. Je krijgt een gratis basistraining en aanvullende scholingen, zodat je deskundig en vol vertrouwen aan de slag gaat.
    Past deze vrijwilligersbaan bij jou?
  • Kom dan nu in actie. Stuur een mail naar [email protected]t.a.v. Tanja Pijpers.
    Vrijwilligerswerk
  • Wil jij plezier en voldoening in je werk?
    Wil je jezelf verder ontwikkelen?
    Wil je werken in een leuk team?
    En ben je op zoek naar vrijwilligerswerk?
    Dan ben jij degene die Inloophuis TOON zoekt.

Inloophuis TOON Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen