Brandweer Heusden zoekt 5 nieuwe collega’s

Brandweer Heusden zoekt 5 nieuwe vrijwilligers om het korps te versterken. Dit doen zij met de slogan “wat doe jij over 4 minuten?”. Als de pieper afgaat gaat het snel namelijk en zit jij 4 minuten later in de brandweerauto op weg naar een incident! Word jij nu enthousiast van deze gedachte en wil jij het fantastische team versterken?

Wat doe jij over 4 minuten?
Piep..piep..piep…de pieper gaat. Net op het moment dat ik bezig was met het verwerken van een inkooporder. Ik druk snel op akkoord voor opkomen, pak mijn sleutels en ren richting de auto. Ik rijd met haastige, maar voorzichtige spoed richting de kazerne. Op het takenscherm kijk ik of ik ben ingedeeld. Ik heb geluk en ik mag mee. Zo snel mogelijk kleed ik me om en stap de brandweerwagen in. Hoelang denk je dat dit duurt? Precies… 4 minuten! Binnen 4 minuten kan ik dus in een brandweerwagen zitten, die met loeiende sirenes naar het plaats incident gaat.

Wil jij dat nu ook! Net als ik binnen 4 minuten in een brandweerwagen zitten die met loeiende sirenes naar het plaats incident gaat. Om mensen en dieren te helpen of om schade te beperken. Dan zoeken wij jou! Wij van brandweer Heusden zijn namelijk op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Graag leggen verschillende leden van de post uit wat het brandweer vak nu precies inhoudt en waarom zij de keuze hebben gemaakt om bij de brandweer te gaan en kunnen wij jou enthousiasmeren om deel van ons team uit te gaan maken.

Lijkt dit jou wat? Kom dan naar de informatieavond op 24 januari De informatieavond is onder voorbehoud van de geldende corona richtlijnen. Mogelijk wordt de avond dus verplaatst.) Inschrijven kan hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen