Zondag 16 januari Kletsmaaiersmiddag in De Steeg

43ste kletsmaaiersavond Haorendam 2019
43ste kletsmaaiersavond Haorendam 2019
Foto: Haorendam

Op zondagmiddag 16 januari is er weer de Kletsmaaiermiddag in het dorpscafé De Steeg in Haarsteeg. Nu de persconferentie achter de rug is heeft de kletscommissie van Haorendam gekeken wat de mogelijkheden zijn, om toch wat te kunnen organiseren binnen de geldende maatregelen.

Er is besloten om op zondagmiddag 16 januari een kletsmaaiersmiddag te organiseren. De zaal zal dan om 12.30 open gaan en om 16.45 is de middag ten einde. Er zijn wel  een beperkt aantal kaarten. Gezien de omstandigheden worden de toegangskaarten alleen in een arrangement verkocht, dat wil zeggen je koopt een kaartje met 3 consumptiebonnen en een borrelplank voor € 20,00.

De voorverkoop is al erg snel namelijk aanstaande zaterdag 18 december tussen 15.00 en 16.00 uur bij de Steeg in Haarsteeg Mr.Prinsenstraat 38. Je mag maximaal 2 kaarten per persoon kopen en je kunt alleen contant betalen.

Verder gelden die middag natuurlijk de geldende regels voor de horeca en is een QR-code verplicht.

Foto uit het archief

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen