Award bijzonder verhaal naar Leon Klerkx uit Vlijmen

Foto: KW1C Den Bosch

Op woensdag 8 december heeft het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch vol trots de jaarlijkse Koning Willem I College Awards uitgereikt. Het college maakte bekend wie zich Student van het Jaar 2021 mag noemen. Ook werden Awards voor Innovatie, Vakmanschap, Bijdrage aan de Community en Bijzonder Verhaal uitgereikt. De uitreiking is via een livestream uitgezonden. De Award voor Bijzonder Verhaal gaat naar de 21 jarige Leon Klerkx uit Vlijmen

Eva Flipse is uitgeroepen tot Student van het Jaar 2021. De College Awards voor Vakmanschap en Innovatie gaan dit jaar naar de creatieve Yinne Smith uit Tilburg. De Award voor Bijdrage aan de Community gaat naar Sude Yalcin. Een 18-jarige student van de afdeling International Business Studies die zich met een hartelijke en open persoonlijkheid belangeloos inzet voor diverse gemeenschapsdoelen.

De Award voor Bijzonder Verhaal gaat naar Leon Klerkx uit Vlijmen. Leon is 21 jaar en is een echte doorzetter. Hij volgt de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar en geeft, ondanks zijn lichamelijke beperkingen, de volle 100% aan zijn opleiding. Leon is een student die zich voor de volle 100% inzet. Hij is een leergierige, enthousiaste, op zijn manier charmante, vriendelijke en beleefde student. Hij komt nooit te laat, is oplettend en heeft zijn werk op tijd af. Het lukt Leon om de omgeving zijn belemmeringen te laten vergeten. Iedereen die Leon kent, ziet hem als Leon en niet als iemand met beperkingen. Een echte aanwinst voor elk bedrijf.    ‘Blijf jezelf, ga niet twijfelen aan jouw ideeën maar werk het uit tot een groot succes. Ga ervoor.’

Dit jaar kon de feestelijke Award uitreiking met publiek wederom niet doorgaan. In samenwerking met alumni en studenten van onze Academie voor Media, Art & Performance heeft het college er een hele speciale en bijzondere avond van kunnen maken. Door de livestream heeft iedereen thuis kunnen meegenieten van de mooie verhalen van onze toppers en natuurlijk van de bekendmaking van de winnaars. Dat leverde spannende momenten op in heel wat huiskamers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen