Piets weerbericht: Op naar nieuwe warmterecords rond Oud en Nieuw

Foto: Piet Paulusma

Overdag blijft het bewolkt met kans op wat regen, nevelig weer en droge perioden. De temperaturen gaan later vanmiddag oplopen naar 3 of 4 graden in het noorden tot 9 graden of 10 graden in het zuiden. De wind meest uit het zuidoosten en is zwak tot matig. Later vanmiddag in het zuiden en zuidwesten regen. Vanavond trekt de regen naar het noordoosten weg. Vannacht een lange tijd droog weer en later in het zuiden opnieuw regen. Temperaturen rond 2 of 3 graden in het noorden en oosten tot 8 graden in het zuiden. Kans op nevel en mist!

Op naar de nieuwe warmterecords van rond Oud en Nieuw
Vanaf dinsdag belanden wij in de dubbele cijfers. Dinsdag bewolkt weer en wat regen. Flink droge perioden en overdag 8 tot 12 graden. Een matige tot vrij krachtige wind uit west tot zuidwest. In de nacht 5 tot 8 graden en ook regen. Woensdag bewolkt en wat regen of lichte regen. Overdag 9 tot 12 graden met een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Donderdag en vrijdag (Oudejaarsdag) worden twee dagen met periodiek wat regen of lichte regen en de temperaturen gaan op naar de 11 tot 15 graden. Nieuwe warmterecords. Records in De Bilt: 30 december (donderdag) 13,0 graden in 1925. Op 31 december (vrijdag, Oudejaarsdag) 13,7 graden in 2017. In de nachten ook kans op nieuwe warmterecords. Nieuwjaarsdag zal met maximumtemperaturen van 13 of 14 graden ook voor nieuwe warmterecords zorgen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen