Nieuws van Dorps-Natuur op de Vliedberg

Foto: Dorpsnatuur op de Vliedberg

De thema-avond vleermuizen is al eerder verzet, dit staat nu ook te gebeuren voor de thema-avond insecten welke gepland stond op 19 januari a.s.. Deze avonden worden hopelijk alsnog in het najaar opnieuw tgeorganiseerd

Verder is er in de wijk te weten in de Heisteeg meegewerkt (toen nog onder BB) samen met de Natuur- en Milieuvereniging aan verkeersremmende maatregelen. De bewoners hebben de plantenbak aangelegd en gaan deze zelf onderhouden d.m.v. groenadoptie. Uiteraard is dit aangelegd met toestemming van de gemeente Heusden. Heb je een leuk (groen) idee? laat het  weten op [email protected]. of via [email protected]. Rechtstreeks aanvragen bij de gemeente Heusden mag ook.

In het project ‘Dorpsnatuur in Heusden’ op de Vliedberg richten Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden (NMVH) en ondergetekende zich op het stimuleren van de biodiversiteit in de bebouwde omgeving. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Provincie Noord-Brabant, gemeente Heusden en Buurt Bestuurt op de Vliedberg. Als je zin hebt om daar aan mee te werken, laat het dan weten via [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen