Oecumenische dienst op zondag 16 januari om 11.00 uur in Vlijmen

Foto: HTR/Le Brun

Tot grote vreugde zal er komende zondag, 16 januari, voor het eerst in lange tijd weer een oecumenische dienst zijn in Vlijmen. De dienst van Woord en Gebed zal gehouden worden in de R.K.-kerk, St. Jan Geboorte te Vlijmen, en begint om 11.00 uur.

Zondag 16 januari is het begin van de week van gebed voor eenheid van de christenen, een prachtig moment dus om samen te bidden, te zingen en naar woorden uit de bijbel te luisteren.

De dienst wordt geleid door pastoor David Lebrun en ds. Margo Trapman en heeft als thema ‘Jouw hand, mijn glimlach’. Een gelegenheidskoor van protestantse en katholieke zangers zal de gemeentezang ondersteunen tijdens de dienst. De liederen zijn oecumenisch: bekend bij zowel katholieken als protestanten. Ook zal er tijdens de viering een interactief moment zijn voor de kinderen, met een verhaal en een vraag.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 50 personen aanwezig zijn in de kerk. U bent daarom ook van harte uitgenodigd om aan de dienst deel te nemen via onze livestream. Ga naar de website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link ‘Naar livestream viering 11.00u of speciale viering’.

“Graag nodigen we u uit om samen te vieren en te delen wat we als christenen gemeenschappelijk hebben, wat ons verbindt”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen