Meld je aan voor Facebookpagina Steunpunt 0416

Foto: Steunpunt 0416

Het is een drukte van belang rondom Steunpunt Regio 0416, de Facebookgroep voor minderbedeelden, waarin zich al ruim 11.000 leden zich hebben aangemeld en zo kan de minima gratis worden geholpen. Deze steunpunt bestaat al meer dan 6 jaar.

Zes jaar geleden begon Damen de Facebookpagina Steunpunt 0416, omdat ze om haar heen veel armoede zag. “Binnen een mum van tijd was haar huis één grote klerenkast. “Het toilet beneden was de paskamer en er hingen duizenden stuks kleding door het hele huis verspreid, mijn vriend zat drie dagen boven!” Zelfs de schoenen van haar vriend waren niet veilig. “Ik kwam een man tegen met dicht getapete schoenen en vroeg welke maat hij had, ‘hij zei: 41’, dan kom maar even bij mij thuis langs!” zei Esther, die met alle liefde ook zijn schoenen weggaf.

Op de Facebookpagina kan iedereen spullen doneren. Deze worden verloot onder de mensen die reageren. “Je kunt natuurlijk niet altijd aan de buitenkant zien wie het meest nodig heeft, het moet ook uit je eigen hart komen

Er zijn allerlei leuke initiatieven zoals een bingo met leuke prijzen, terugkerende acties met Sinterklaas, Kerst en verjaardagboxen. Nieuwsgierig ? Meld je dan snel aan op steunpunt regio 0416 origineel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen