RKC Waalwijk heeft weer een nieuwe carnavalstenue

Foto: RKC Waalwijk

Als echte Brabanders zit Carnaval in ons bloed. Vorig jaar hebben we ons geliefde feest helaas op afstand van elkaar moeten vieren. Gelukkig kwam daar begin deze week het verlossende woord: Carnaval gaat door! Een traditie die wij Brabanders maar wat graag vieren. 

Wat inmiddels ook traditie is, is het Carnavalstenue van RKC Waalwijk! De Geelblauwen zijn dan ook verheugd om vandaag om 11 over 11 bekend te maken dat het, in samenwerking met kledingpartner Stanno, voor het derde jaar op rij zal aantreden in een speciaal Carnavalstenue! Op Carnavalsvrijdag, 25 februari om 20.00 uur, zal dit tenue worden gedragen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Seizoenkaarthouders
Om de meest trouwe supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun de afgelopen periode hebben alle seizoenkaarthouders 21/22 vanaf nu exclusieve voorrang om het tenue aan te schaffen op fanshop.rkcwaalwijk.nl of in de RKC Waalwijk Fanshop. Vanaf maandag 21 februari 11.11 uur zal er, indien er nog tenues beschikbaar zijn, worden gestart met de publieke verkoop. Wees er snel bij want er is een gelimiteerd aantal beschikbaar! Naast de tenues voor volwassenen is het carnavalstenue dit jaar ook in kindermaten beschikbaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen