Kinderen Lambertusschool uit Haarsteeg lopen 11.400 euro bij elkaar

Foto: Corien van Casteren

Het schoolteam en de oudervereniging van de Lambertusschool uit Haarsteeg hebben op donderdag 17 maart een sponsorloop georganiseerd voor de vluchtelingen uit de Oekraïne.  Het was een groot succes! Samen lopen voor vrede! De kinderen hebben hun familie en vrienden gevraagd om hen hierbij te sponsoren. En dat is meer dan gelukt. 

Op maandag 21 maart hebben zij hun sponsorbriefjes en het geld ingeleverd. Woensdag werd het uiteindelijke bedrag van €11.400,- bekend gemaakt op het schoolplein.

Vol trots zijn er twee cheques uitgereikt aan Vluchtelingenwerk en aan Geert Luyendijk van de crowdfunding ‘Opvang Oekraïners in Heusden’. Bij het uitreiken van de cheques was ook een gezin uit Oekraïne aanwezig dat afgelopen week is opgevangen bij Roel en Sonja in Haarsteeg.

Het Schoolteam en de oudervereniging  Lambertusschool wensen de vrijwilligers veel succes met hun mooie werk en hopen dat de bijdrage hen helpt bij het opvangen van de vluchtelingen in de gemeente Heusden. De Lambertusschool bedankt iedereen voor de gulle bijdragen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen