Fotograferen met je mobiel bij KBO Elshout

Foto: KBO Elshout

Vanaf nu worden er  mooie foto’s gemaakt door leden KBO mede door een verkorte cursus gegeven door Anton van Tuijl. Anton is de vaste docent van fotoclub KieKeBoe, ook een onderdeel van KBO Elshout. Deze fotoclub heeft een aantal vaste leden en helaas, daar kon niemand meer bij.

Daarom werd er gekozen voor een korte cursus. In zes lessen werd geleerd hoe te fotograferen met de mobiel. De tien personen die hier aan deel genomen hebben weten nu hoe het NIET moet. Drie bijeenkomsten en een aantal opdrachten. Daaruit bestond deze korte workshop.

De ene week opdrachten uitvoeren en de week erop uitleg en bespreking van de foto’s die gemaakt waren. De foto’s werden getoond op groot scherm met daarbij door Anton de uitleg wat er niet goed aan was en hoe je dit kon verbeteren. Leuk om te zien hoe ieder toch verschillend naar een onderwerp kijkt en dit fotografeert. Er zitten meer mogelijkheden op de mobiel dan je dacht en door deze goed te gebruiken hoef je niet altijd een dure camera te hebben om toch een mooie foto te maken. Na deze korte workshop wordt er nooit meer een foto gemaakt zonder even na te denken.

KBO Elshout heeft leuke activiteiten dus ben je lid, maak er dan gebruik van. Kijk op de website wat er nog in de planning staat.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen