Gratis kaarten bestellen voor film Herman

Foto: Evenementen Vlijmen

In september en oktober 2021 zijn in alle kernen van de gemeente Heusden opnames gemaakt voor een film voor en door Heusdenaren.  Op 17 april wordt deze film gratis vertoond voor inwoners van de gemeente in de Voorste Venne in Drunen. De voorstelling is om 14.30 uur en 19.30 uur

In de film wordt Herman (67) gevolgd die direct na zijn pensioen zijn vrouw verliest. Hij komt door een noodlottig ongeval in contact met Tim (17). Door met elkaar in gesprek te gaan, ontdekken beide heren dat ze veel meer gemeen hebben dan ze vooraf hadden gedacht. Kaarten moeten wél gereserveerd worden via de website evenementenvlijmen.nl. De film Herman, een andere kijk op eenzaamheid, is geproduceerd door de Stichting evenementen Vlijmen.  Deze stichting wil verbindingen tot stand brengen door het organiseren van culturele activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. In 2018  leidde dit tot theatervoorstelling Vlijmens Spektakel.

Gratis kaartjes voor de film zijn vanaf nu te reserveren!
Dat kan via deze link: klik hier. Je kunt kiezen voor een datum en locatie van de vertoning. Voor meer informatie: klik hier.

Bron: HTR

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen