Vrijblijvend yoga proberen tijdens Parkinson Awareness Month

Wereldwijd is april de maand om extra stil te staan bij de ziekte van Parkinson: ‘Parkinson Awareness Month’, met 11 april als Wereld Parkinson Dag. Ter gelegenheid hiervan maakt Yoga4Parkinson het mensen met de ziekte van Parkinson graag mogelijk om kennis te maken met yoga. Yoga helpt namelijk niet alleen om fysiek sterker en soepeler te worden, het helpt ook om beter met stress te kunnen omgaan. En dat is mooi, want stress en parkinson zijn een slechte combinatie; stress verergert de symptomen, en een verergering van de symptomen veroorzaakt weer stress.

De hele maand april kun je daarom vrijblijvend meedoen met de lessen van Yoga4Parkinson, op woensdag om 10.15u, locatie Yoga is Yoga, Kerkstraat 27a Elshout. Ook mannen zijn van harte uitgenodigd; hoewel er meer mannen dan vrouwen zijn met parkinson, weten nog maar weinig mannen yoga te vinden als ideale vorm van beweging bij deze aandoening. Yoga is niet zweverig en nee, je hoeft er ook niet lenig voor te zijn!

Heb je geen parkinson maar wel een andere mobiliteits of bewegingsbeperking ook dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij deze groep.

Benieuwd geworden naar Yoga4Parkinson?  Voor meer info kijk op yogaisyoga.nl. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel met Jolanda 06-13189843 voor meer informatie en over wanneer je een gratis proefles wilt meedoen.

Meer info op
https://www.yogaisyoga.nl/

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen