Jubileum voor de regisseurs van toneelvereniging ONA

Foto: ONA Drunen

Dit weekend speelt toneelvereniging ONA weer een klucht in De Voorste Venne. Een heerlijk avondje lachen dus! Voor Tim en Ramon is dit de tiende grote voorstelling die ze voor ONA maken.

Op de foto links Ramon en rechts Tim.

Tim begon in 2011 als regisseur. “Van een kennis hoorde ik dat zijn toneelvereniging iemand zocht voor de regie. Ik was toen net begonnen aan een groot theaterproject in de Randstad en twijfelde of het handig was om twee projecten tegelijkertijd te doen. Nadat ik bij ONA was gaan kijken was ik verkocht, dit is zo’n leuke vereniging. We kozen toen voor de voorstelling ‘Allo ‘Allo. Samen met Ramon ging ik aan de slag om het script te vertalen.” Na enkele weken repeteren kwam Ramon kijken. “Tim vroeg of ik mee wilde kijken hoe het ging en na die ene avond ben ik niet meer weggegaan. We proberen elk jaar een stuk te vinden dat goed past bij de groep en het liefst een voorstelling die in Nederland nog niet is gespeeld.” “Dat is waar”, vult Tim aan, “zo speelden we met veel succes onder meer Eindelijk Alleen en Gehannes met Jannes. Dit jaar gaan we het publiek laten voelen hoe hectisch het kan zijn bij een toneelvereniging achter de schermen. Hoe de spelers elkaar tot wanhoop kunnen drijven.” Maar geen zorgen hoor, want zoals Ramon altijd zegt “ONA, gaat toch in je hartje zitten.”

Kom genieten van de voorstelling Chaos! Kaarten zijn te koop via de website www.toneelverenigingona.nl, in de hal van De Voorste Venne op 21 april van 18.30 tot 20.30 uur en op 22 en 23 april vanaf een uur voor de voorstelling.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen