Bekende DJ dood gevonden in zijn huis

De van oorsprong Australische hardstyle dj Ryan Biggs is zaterdagavond dood aangetroffen in zijn woning aan de Wielrenner in Waalwijk.  Het is nog niet duidelijk hoe de dj om het leven is gekomen.

De politie deed zaterdagavond uitgebreid onderzoek in het huis van Biggs waar hij dood werd gevonden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf. “We doen geen onderzoek meer”, geeft hij aan.

‘Erg op zichzelf’
De in Australië geboren Biggs verhuisde in 2013 naar Nederland. Volgens buurtgenoten woonde hij alleen in het huis in Waalwijk. Hij was ‘erg op zichzelf’, geeft iemand aan. Op social media stromen de blijken van medeleven zondag binnen.

Biggs worstelde sinds zijn verhuizing naar Nederland met zijn zijn mentale gezondheid. In maart vorig jaar schreef hij dat hij ‘ondanks de steun die hij kreeg en het succes dat hij had, worstelde met depressie en angsten’. Reden waarom fans langere tijd minder van hem hoorden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen