Zienderogen ontdekken in Heusden

Foto: Expositie Zienderogen

Kunst en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het historische vestingstadje Heusden in het monumentale, voormalige stadhuis aan de Pelsestraat 17. De tentoonstelling ‘Zienderogen’ toont het artistieke talent van Romy van Rijckevorsel en Mirjam Hopman met  vernieuwende creaties (schilderijen en bronzen beelden).

Zij zijn van plan uitleg te geven bij de geëxposeerde werken en hun werkmethodes. Waar zouden we zijn zonder de troostende schoonheid of relativerende humor van de kunst? Zeker in de huidige tijd biedt kunst een gewenste afleiding van het dagelijks leven. Kunst biedt tijdloze schoonheid en zet ook mensen aan om hun eigen creativiteit te ontdekken. Kunst is nodig voor reflectie op de wereld en helpt anders tegen dingen aan te kijken.

Kortom ‘creatieve makers’ in gemeente Heusden laten veerkracht zien in roerige tijden. Zij spannen zich in om publiek weer die verrijking, levendigheid en de magie van cultuur mee te geven.
Kunstenaars willen niet op een eiland zitten maar zorgen voor een vertaling van hun werk en zorgen dat men er vrolijk, verdiept en verrijkt vandaan komt.

De expositie ‘Zienderogen’ is geopend van donderdag t/m zondag van 11.00-16.00 uur van 2 juli t/m 31 juli in het voormalig stadhuis in het centrum van Heusden op de Pelsestraat 17 (boven Heusdens Buro voor Toerisme) of op afspraak. Toegang gratis.

(romyvanrijckevorsel.nl , atelierdepiramide.nl)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen