Zomerschool Heusden heeft een prachtig programma opgesteld

Foto: Pixabay

Na het succesvolle jaar 2019 (tienjarig bestaan en veel inschrijvingen) zou 2020 opnieuw een succes voor de Zomerschool gaan worden. Maar …. Dat liep anders. Corona gooide roet in het eten en het gehele programma kon de prullenbak in. Dan maar 2021. Nog steeds corona, een aangepast programma kon, maar het gaf niet de voldoening van een volledig programma. En dan nu, 2022, het ziet er goed uit.

Zou het eindelijk weer kunnen? De werkgroep heeft in ieder geval hard gewerkt en is tot een schitterend programma gekomen. Wat te denken van: bezoek aan het nieuwe schoenmuseum, kamp Vught, geniemuseum, tattooshop, de workshops koken, worstenbroodjes bakken, bloemschikken, de wandelingen en de fietstochten, bezoeken aan bedrijven, een geweldige artiest bij de muzikale middag, etc., etc. Totaal vijftig activiteiten, genoeg te kiezen. Inmiddels is de brochure gedrukt en ligt klaar voor verspreiding. Dat zal via de ONS (het magazine van de KBO) gebeuren en op diverse plekken (gemeentehuis, bibliotheek, gemeenschapshuis) worden neergelegd.

Op de website van de seniorenschool (www.seniorenschoolheusden.nl) zal ook informatie te vinden zijn. Inschrijven kan tot 15 juni. Wij hopen u te mogen ontmoeten bij de Zomerschool.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen