Route van de Kunst exposeert in De Voorste Venne

Foto: Route van de Kunst

De samenwerking met creativiteitscentrum Het Pieck en De Voorste Venne is in 2019 zeer goed bevallen. Deelnemende kunstenaars van de Route van de Kunst mochten enkele weken voorafgaand aan de kunstroute alvast een werk exposeren. Het bleek een initiatief dat wegens succes voor herhaling vatbaar was. Dit jaar mogen kunstenaars met nog meer ruimte in het gebouw uitpakken.

Op vrijdag 13 mei werd de expositie ingericht en met een feestelijke ontvangst geopend. Kunstenaars maakten van de gelegenheid gebruik om ook eens iets van het werk van collega’s te bewonderen, daar is tijdens de Pinksterdagen geen tijd voor.

Veel dank is RvdK verschuldigd aan Laura Hoek en technisch medewerker Danny die samen met Suzanne van Hal een hele dag bezig waren om al het werk zo mooi mogelijk te presenteren. De expositie is tot en met vrijdag 3 juni gratis te bezichtigen in alle gangen rondom de binnentuin. Is deze expositie ook voor u een aanzetje om op zondag 5 of maandag 6 juni de kunstenaars thuis in hun atelier te bezoeken? Ze zullen u met open armen ontvangen. Uiteraard zijn de routeboekjes van het Pinksterweekend daar ook te vinden.

Ga eens op zoek naar de pagina met de puzzel. Oplossen is niet moeilijk, de te winnen prijs is wel moeilijk om te maken, maar dan heeft u ook een waar pronkstuk in uw bezit: uw huisnummer uitgehakt in hardsteen door Corné van Iersel. Uw strookje met de oplossing kunt u deponeren in de bussen of dozen die tijdens de route op 5 en 6 juni bij alle kunstenaars staan.

Expositie te bezoeken tijdens openingsuren van De Voorste Venne

Route van de Kunst
Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen
Pinksteren zondag 5 en maandag 6 juni
Open van 11.00 tot 17.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen