Korting bij winkeliers met je KBO pas

Foto: KBO Elshout

Alle leden van de KBO ontvangen bij lidmaatschap een eigen ledenvoordeelpas, die hen veel mooie (financiële) voordelen biedt. Veel KBO-afdelingen hebben kortingen bedongen voor hun leden op de alledaagse boodschappen in de buurt. Gewoon, door de middenstand actief te benaderen en te vragen om korting op vertoon van de ledenkaart.

Zo krijg je in Drunen oa. korting bij het Tuincentrum en Bloemsierkunst Nicothe, bij het Brillenhuys op je nieuwe bril, bij boekhandel Blz korting op kantoorartikelen. Je kunt naar de kapper en jijzelf eet gratis als je een feestje geeft bij Wijnand van Delft. En wil je een nieuw behangetje dan kost je dat ook minder als je het koopt bij Deokay. Zelfs je cursus bij het Pieck geeft korting. Corine Lingerie in Sprang-Capelle geeft zelfs 10%  korting aan een ieder die lid is van KBO en  maakt het niet uit waar je woont.

Zorg dus dat je de KBO pas altijd bij je hebt en vraag er naar in de betreffende winkel. Je hebt er recht op. Wist je dat je als lid van KBO korting krijgt in diverse winkels in je gemeente? Kijk maar eens hier Winkeliersactie gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen