Woensdag 8 juni is er weer een Buitenspeeldag!

Foto: poster Buitenspeeldag gemaakt door CTJ

Op woensdag 8 juni wordt de jaarlijkse landelijke Buitenspeeldag georganiseerd. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze dag onbezorgd kunnen spelen.

Buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag is allesbehalve saai en onveilig, er worden die dag worden allerlei gave activiteiten georganiseerd zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is leuk en gezond!

Ook in het Zuiderpark in Vlijmen worden allerlei leuke, gezellige en stoere spellen georganiseerd.De activiteiten zijn specifiek voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen kunnen spelen op een springkussen, stokken vangen, archery attack en oud-Hollandse spelen en nog veel meer. Voor elk kind is er wel iets te doen. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken en hun kinderen aan te moedigen tijdens de activiteiten.

De middag wordt georganiseerd door Citytrainers Junior van Kindcentrum De Vlechter en Stichting de Schroef en wordt mede mogelijk gemaakt door Heusdennieuws.nl.

Citytrainers Junior zijn kinderen uit groep 7 en 8 die hun passie, hun talent willen inzetten om andere kinderen in beweging te brengen. Tijdens een viertal bijeenkomsten hebben zij de skills geleerd om een activiteit te organiseren. De Citytrainers Junior hebben bij deze editie de spellen bedacht, de poster gemaakt en verspreid en bij COOP Vlijmen hebben ze een versnapering weten te regelen voor de aanwezige kinderen.

Zien wij je woensdag 8 juni in het Zuiderpark te Vlijmen? De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie mail naar buurtsportcoach Jos: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen