Grote stalbrand in Nieuwendijk

Bij een grote stalbrand in Nieuwendijk heeft een dierenarts 19 dieren moeten laten inslapen. De beesten hadden ernstige brandwonden opgelopen dat ze niet meer te redden waren. De brand brak maandagavond uit en de brandweer schaalde al snel op naar grote brand waardoor meerdere voertuigen konden worden ingezet.

De stal bestaat uit twee ruimtes. In het ene deel stonden voornamelijk voertuigen en in het andere gedeelte het vee. Het gehele gebouw inclusief de bijbehorende overkapping kan als verloren worden beschouwd, zegt een woordvoerster van de Veiligheidsregio.

Er waren geen mensen in de stal aanwezig op het moment dat de brand uitbrak. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht, vermoedelijk werd het slachtoffer onwel tijdens de inspanningen tijdens de brand.

Het vee in de stal, vermoedelijk allemaal stieren, werd na het uitbreken van de brand naar buiten gebracht. Toch liep een aantal dieren ernstige brandwonden op.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen