Jeugd vakantie vreugd Drunen: We vormen met zijn allen één samenleving

Foto: JVV Drunen

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om voor alle kinderen in Drunen en omstreken een leuke afsluiting van de vakantie te organiseren. Zoals elk jaar organiseert JVV Drunen in de laatste week van de zomervakantie de Jeugd Vakantie Vreugd week. Dit jaar vindt onze week plaats van zondag 28 augustus t/m zaterdag 3 september 2022.

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen mee doen met onze week. Heb je misschien een vriendje, neefje of nichtje logeren? Dan kunnen die natuurlijk gewoon meedoen, als de activiteit niet vol zit.

Dit jaar mogen de kinderen in de leeftijden van 4 en 5 jaar tijdens de online inschrijvingen bij 10 onderdelen gratis inschrijven. Op deze manier kunnen de jongste kinderen kennis maken met de JVV week. Dit kost tijdens de inschrijving wel €1, maar die euro krijg je terug zodra je bij het onderdeel bent geweest.

Bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen staat het sociale deel centraal.
Er zijn helaas heel wat groepen mensen in onze samenleving die leven in achterstand. Denk dan ook aan de ouders die om wat voor reden dan ook minder geld te besteden hebben en daardoor hun kinderen minder kunnen aanbieden. Onze stichting zet zich ook in voor deze groepen mensen in onze samenleving.

Ook dit jaar kunnen deze kinderen via stichting Leergeld bij tien onderdelen naar keuze gratis meedoen. Er zijn helaas nog steeds veel ouders aangesloten bij stichting Leergeld die niet weten wat Jeugd Vakantie Vreugd Drunen inhoudt en wat we doen en dat is natuurlijk heel jammer omdat ook die kinderen van harte welkom zijn bij onze week. Vanuit stichting Leergeld hebben alle ouders met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar informatie ontvangen om zich gratis in te schijven voor onze JVV week.

Daarnaast hebben we in Nederland ook te maken met vluchtelingen uit vele delen van de wereld. Daarom heeft het bestuur dit jaar besloten dat alle kinderen die worden opgevangen in de gemeente Heusden gratis mee mogen doen aan de JVV week. Uiteindelijk vormen we met zijn allen een samenleving. Hopelijk kunnen we deze kinderen een onvergetelijke week aanbieden zodat al hun zorgen even kunnen vergeten.

De inschrijving via de website loopt nog door t/m 14 augustus 2022 en t/m 17 juli profiteer je zelfs van ons goedkopere vroege vogel tarief.  Schrijf je op tijd in zodat je zeker bent van deelname aan je favoriete onderdelen.

Hiernaast is het mogelijk om mee te doen via een inschrijving ter plekke bij het spel. Kijk op de website van JVV Drunen voor het programma en schrijf jezelf in via https://inschrijven.jvvdrunen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen