Oproep aan kunstenaars

Foto: Bijeen Heusden

Bijeen Heusden zoekt voor het bijzondere project ‘Een gelukkig leven’ kunstenaars die een werk willen maken over dit thema. Vaak vinden we het vanzelfsprekend dat je een gelukkig leven leidt. Maar is dat wel zo? Leven we wel lang en gelukkig? Vanuit de ingediende werken wordt een expositie samengesteld. Aanmelden kan tot 8 juli 2022. Klik hieronder om meer informatie over de oproep te lezen te lezen. 

Meer informatie kunstproject

Lancering campagne ‘Een gelukkig leven’
Afgelopen zondag was de lancering van de campagne ‘Een gelukkig leven’. Met deze campagne vragen we samen met de kunst & cultuur sector op een laagdrempelige manier aandacht om het gesprek aan te gaan over de reis naar een gelukkig leven. Heb jij bijvoorbeeld hetzelfde eindpunt voor ogen als je (toekomstige) partner? In de campagne maken we zichtbaar wat er zich kan afspelen tussen mensen als het niet goed gaat binnen de relatie of met ex-partners en hun kinderen bij een relatiebreuk. In het verlengde daarvan ziet Bijeen Heusden dat huiselijk geweld en kindermishandeling een pittig en tijdloos probleem is.

Herken jij de signalen van huiselijk geweld? Of ondervind je huiselijk geweld maar weet je niet hoe je uit deze situatie moet komen? Kijk dan op www.bijeenheusden.nl/gelukkigleven. Binnenkort wordt ler ook een indrukwekkende podcast in dit thema gelanceerd!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen