Een zeer geslaagde eerste Sint Antoniusdag

Foto: Antonius Heusden

Na vele maanden van voorbereidingen was het 25 juni eindelijk zo ver! De allereerste Sint Antoniusdag. We kunnen veel voorbereiden maar het weer kunnen we niet regelen. Maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Wat hebben we genoten met elkaar en van elkaar. Het was een dag met een gouden randje.

Er was veel muzikaal vertier. Het Elshouts AkKOORdje heeft enkele keren opgetreden en kreeg iedereen mee in de juiste stemming, Trudy Bouman verzorgde enkele optredens en koor Trés Jolie was ook van de partij. Iedereen was enthousiast, er werd volop mee geklapt en gezongen en er was zelfs nog een echte polonaise.

Het Rad van Avontuur heeft veel rondjes gedraaid met veel leuke prijzen, het enveloppenspel was zo populair dat er om 13 uur al geen envelop meer te krijgen was. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd. Er was koffie/ thee met zelfgemaakte taart, soep, broodjes kroket en frikandel. Het vond allemaal gretig aftrek. Veel bewoners kwamen met hun familieleden genieten van al het vertier en konden hun kleingeld kwijt bij de kraampjes.

Er is menig ritje gemaakt in een oldtimer of een oldtimer tractor, wel tegen betaling natuurlijk. Dankzij de vele sponsors, waarvoor onze hartelijk dank, kunnen wij terugkijken op een prachtige eerste Sint Antoniusdag.

De organisatie is druk met alle bijdrages te tellen en laten spoedig weten of de rolstoel met duwondersteuning aangeschaft kan gaan worden. IEDEREEN BEDANKT. Nog een speciaal dank je wel aan de Rotary uit Heusden en de JF van van de Poelstichting voor hun geldelijke bijdrage.

Namens de organisatie Sint Antoniusdag Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen