Organisatie De Groot Avond4Daagse Heusden kijkt tevreden terug op 13e editie

Gymnastiekvereniging Inion weer terug kijken op een goed verlopen De Groot Avondvierdaagse in Heusden. Al voor de 13e keer werd deze 4daagse georganiseerd van dinsdag 28 juni t/m vrijdag 1 juli

De organisatie kijkt tevreden terug op een mooi evenement met een perfect wandelweer. Alleen donderdag was het toch regenachtig en heeft elke loper wel een nat pak gehaald. Opnieuw waren jong en oud vier dagen op pad door Heusden. De afstanden waren 3 km, 5 km, 10 km of 15 km.

Er was een mooi deelnemersveld van bijna 80 deelnemers. Op de eerste dag hebben een flink aantal bewoners en begeleiders van St Antonius ook meegelopen.

Alle dagen werden de lopers onderweg getrakteerd op diverse versnaperingen, die gesponsord waren door Coop Oudheusden, Bakkertje Deeg, Friet & Zo en Autobedrijf De Groot. Hartelijke dank aan de organisatie en vrijwilligers die deze De Groot Avond4daagse mogelijk hebben gemaakt.

De organisatie kan al  niet wachten om volgend jaar  de 14e editie te organiseren. Fotograaf Wil gulpen was de laatste avond erbij en maakte een mooie fotoreportage.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen