Jaarlijkse duinwandeling Zonnebloem afdeling Drunen/Elshout

Foto: Zonnebloem afd Drunen/Elshout

Vorige week vrijdagmiddag 15 juli was er weer de jaarlijkse Duinwandeling met rolstoelen van de Zonnebloem afdeling Drunen/Elshout. Deze wandeling wordt speciaal georganiseerd voor Zonnebloemgasten die niet zelfstandig  kunnen wandelen.

Bij een lekker zonnetje vertrokken om 14.00 uur 15 gasten in een rolstoel en uiteraard evenveel vrijwilligers/duwers in groepjes van 5 vanaf Giersbergen richting de Rustende Jager waar iedereen werd getrakteerd op koffie met een lekker gebakje. Na de genomen groepsfoto werd terug gelopen naar Giersbergen. Onderweg moesten aan de hand van opgehangen tekeningen een 10tal spreekwoorden en gezegden worden geraden.

Na aankomst te Giersbergen werd bij de Drie Linden een lekker koel drankje gedronken en werden de prijzen voor de  de puzzel uitgereikt. Iedereen was het er over eens dat ze wederom een hele fijne middag hadden gehad.

Wilt u zich aanmelden als gast of u ook wel eens inzetten als vrijwilliger voor de Zonnebloem dan kunt u voor informatie of aanmelden terecht op www.Zonnebloem.nl/drunen-elshout of een mailtje sturen naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen