Vrouw zwaargewond bij ongeval met elektrische fietsen

Een vrouw die op een elektrische fiets reed, raakte vrijdagavond zwaargewond bij een botsing met een andere elektrische fietser op de Burgemeester van der Klokkenlaan in Waalwijk. De politie is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren Bij het ongeval raakte de vrouw zwaargewond. Bij aankomst van de hulpdiensten was ze buiten bewustzijn. Naast een ambulance, was ook een traumahelikopter opgeroepen.

De ambulancemedewerkers stelden vast dat de verwondingen van de vrouw te ernstig waren om te wachten tot de traumahelikopter met de trauma-arts kon landen in het centrum van Waalwijk. Om zo min mogelijk tijd te verliezen, werd de vrouw in de ambulance naar Loon op Zand vervoerd. Daar kon de traumahelikopter wel landen.

De diensten troffen elkaar op de Heideweg, waarna de trauma-arts eerst ter plekke hulp verleende in de ambulance. Uiteindelijk werd de gewonde vrouw onder toezicht van de arts met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De andere fietser werd ook met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bent u getuige geweest, neem dan contact op met de politie via 0900-8844, zaaknummer 2022206946.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen