Arriva past busdiensten aan tijdens de Vuelta op zaterdag

Foto: Pixabay

La Vuelta, de Ronde van Spanje, start dit jaar in Nederland! Drie dagen lang, 19, 20 en 21 augustus, koersen de profs door Nederland. De start is in Utrecht en de tweede en derde rit worden in Noord-Brabant verreden. De tweede etappe gaat van Den Bosch terug naar Utrecht en de derde etappe start en finisht in Breda.

De start van de tweede etappe is op zaterdag 20 augustus bij de Citadel in Den Bosch. Dit is op loopafstand van station Den Bosch. Je kunt dus met het OV het beste met de trein of bus afreizen naar station Den Bosch. Alle stadsbussen in Den Bosch rijden vanaf start dienstregeling tot circa 15.00 uur een andere route dan je gewend bent. Maar, het station blijft daarbij goed bereikbaar.

Transferiumlijnen 60 en 80 rijden de hele dag een andere route. Ook is de uitstaphalte van deze twee lijnen in de binnenstad aangepast. Voor lijn 60 is dat het busstation bij het Centraal station en voor lijn 80 is dat de bushalte Hertog Hendriksingel.

< Lijn 135 rijdt niet tussen 10.45 uur en 15.15 uur;

< Lijn 136 rijdt van 11.00 tot 15.00 uur een andere route in Vlijmen. De haltes Tunnelweg, Wolput, Plein en Grote Kerk in Vlijmen komen te vervallen. Je kunt gebruikmaken van halte Nassaulaan;

< Lijn 156 rijdt van 11.00 tot 15.00 uur een andere route in Den Bosch. De haltes Koningsweg, Spinhuiswal, Hertog Hendriksingel, Pettelaarseweg, P. de Tweedestraat, Erasmusstraat / Vondelstraat en Lambooijbrug komen te vervallen. Je kunt gebruikmaken van de haltes Merwedelaan, Aartshertogenlaan, Baden Powellstraat, Orthenseweg of Station CS;

< Lijn 306 rijdt van 11.00 tot 15.00 uur een andere route in Den Bosch. De haltes Provinciehuis, Chopinstraat, Sweelinckplein en Hertog Hendriksingel komen te vervallen. Je kunt gebruikmaken van de haltes Koningsweg of Station CS.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen