Kiss&Ride-zone instellen bij basisschool ‘t Palet

Foto: Heusden Verbindt
Ook bij Heusden Verbindt is de vakantieperiode voorbij en zijn zij weer in bedrijf. Niet dat de politieke partij de afgelopen periode stil heeft gezeten en op de achtergrond volop doorgewerkt. Maandag hebben zij een artikel 43 vraag gesteld, dit betekend dat de gemeente Heusden binnen 4 weken antwoord moet geven.
Gemeente Heusden heeft voornemens om voor de veiligheid in de Jan Steenstraat verkeersremmende maatregelen te nemen. Heusden Verbindt vindt het een goed plan om dan voor basisschool ‘t Palet voor de veiligheid een Kiss&Ride-zone in te stellen.  Dit is een plaats waar de kinderen voor de deur kunnen worden afgezet zonder dat de ouders hoeven te parkeren en daarmee overlast verminderen. Niet alleen voor de veiligheid is dit een groot gewin maar ouders kunnen hierna gelijk doorrijden naar hun werk.
Hoe noem je dit? O ja 2 vliegen in een klap. Willen jullie het schrijven naar de gemeente Heusden lezen? ga dan naar de volgende link:

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen