Muzibekaant fietste door Drunen en Waalwijk voor hun clipopname ‘Muziekske!’

Grote kans dat u deze opvallende verschijning voorbij heeft zien komen. Jaap Buijs en Mart Eekels stapte afgelopen zaterdag op de tandem en fietsten door Drunen en Waalwijk voor hun videoclip bij hun Muziekske!

In de vroege ochtend was het nog even spannend of de opnames wel door konden gaan. Hevige buien legden menig straat in de Langstraat volledig blank. Gelukkig voor de heren klaarde het weer op en kwamen ze vergezeld door een waterig ochtendzonnetje aan bij taveerne de Zeuve Lantaarns.
Harry Willemse bleek naast een gelauwerd barman ook nog verborgen acteertalenten te hebben. ‘Wat een hit hebben deze heren geschreven! Ik ken ze nog van vroeger toen ze hier samen de boel al op stelten kwamen zetten. Ik vind hun muziek en act fantastisch!’

Vervolgens trapten Jaap en Mart verder op hun stalen ros. Via het kenmerkende Halvezolenpad richting Waalwijk. “We hebben mooie dronebeelden geschoten van deze fietstocht”, aldus Mart. “We hebben verschillende kenmerkende locaties binnen Drunen en Waalwijk op de rol willen zetten.”

Aangekomen in Waalwijk, fietsten de heren naar Sint Crispijn. Daar werden zij verwelkomd door ongeveer zestig enthousiast, uitgedoste carnavalsvierders. “We konden onze ogen niet geloven”, zegt Jaap. “Het is zo ongelooflijk om midden september een volle kroeg vol uitbundige carnavalsvierders op je nummer te zien meezingen.” En gezongen werd er. Muzibekaant zette de bloemetjes flink buien en hun Muziekske! werd uit volle borst meegezongen. “Hun Muziekske! is een echte oorwurm en het dansje bij het refrein is ook erg slim bedacht,” zo vertelt een van de gasten.

En nu is het afwachten tot première. Op dinsdag 11 januari komt de clip online op YouTube en Spotify. Laten we hopen dat dit net zo’n succes wordt als afgelopen zaterdag. Volg de heren van Muzibekaant op hun socials en website. www.muzibekaant.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen