Edward Hirschfeld opnieuw naar Oekraïne

Foto: Edward Hirschfeld

Nadat Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk eerder dit jaar de actie met een opbrengst van 1.780 euro mocht afsluiten en dit hebben kunnen overmaken aan de betreffende organisatie bereikte het bericht van Edward Hirschfeld opnieuw naar de Oekraïne gaat afreizen en dat zal dit weekend al zijn.

Hirschfeld (zoon van Michel Omtzigt) gaat zich daar vooral bezig houden met het opzetten van hout gestookte buitenkeukens. De nood om te koken voor levensonderhoud van de teruggekeerde en nog terugkerende vluchtelingen is nijpend. Omdat hij op persoonlijke titel gaat en deze reis dus uit eigen middelen moet financieren is het voor hem noodzakelijk om een beroep op derden te doen. Derhalve deze oproep, naast geldelijke middelen is hij ook naarstig op zoek naar goede winterkleding en stevige schoenen (maat 44).

Edward Hirschfeld gaat voor drie maanden weg. “Heb lief die ik lief heb, en hoop zo mijn steentje bij te dragen aan het leed dat daar wordt geleden als gevolg van deze vreselijke oorlog” Ook is hij op zoek naar en/of fondsen voor een kogelvrij vest klasse 4 laag gewicht voor in de auto.

Mocht u over geldelijke middelen beschikken, en daar mee wil/kan helpen/ondersteunen dan kunt u dat doen door middel van uw betalingen over te maken door te storten via: https://tikkie.me/pay/nugepvok8qpqr74k2pd9 onder vermelding van: “Donatie reis Oekraïne”  Bovenvermelde link is geldig tot 13 november 2022.

Een andere mogelijkheid is om uw donatie over te maken naar zijn bankrekeningnummer:
NL56 INGB 0002501515 t.n.v. Edward Hirschfeld.

U kunt ook Edward persoonlijk benaderen via zijn mobiele telefoon +31 6 85660070 of mijn e-mail [email protected]
Vanwege privé missie zonder militaire titel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen