Foto’s Jubileumconcert door 225 muzikanten in De Voorste Venne

Vier muziekgezelschappen uit de gemeente Heusden hebben woensdagavond  in de theaterzaal van de Voorste Venne een jubileumconcert verzorgd. Dit is een cadeau aan het gemeentebestuur en de inwoners van Heusden bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de gemeente Heusden. Onder genot van een volle zaal samen met 225 muzikanten werd  mooie een muzikale avond beleefd  onder leiding van presentator Suzan Dorgelo

Aan dit jubileumconcert werkten mee het Groot Dwergonisch Mannenkoor, het Symfonisch Blaasorkest van Harmonie Drunen, Zanggroep Très Jolie uit Nieuwkuijk en Gemengd meerstemmig koor Albateso uit Haarsteeg.

Erepenning voor Leo Swaans
Leo Swaans heeft woensdagavond uit handen van burgemeester Willemijn van Hees de erepenning van de gemeente Heusden ontvangenSwaans maakt zich meer dan verdienstelijk voor Heemkundekring Onsenoort (o.a. door diverse bijdragen aan de viering van het 75 jarig bestaan van de Heemkundekring), de beschrijving van de geschiedenis van Herpt van 850 tot 2022, het initiatief en leiding van een project van de verzameling, digitalisering en presentatie van 1300 foto’s over de familiegeschiedenissen van Herptenaren.

Verder is Leo Swaans vanuit de Heemkundekring de kartrekker van een jubileum-verzamelalbum dat dit jaar is verschenen en dat in opdracht van de gemeente Heusden in het kader van het 25 jaar bestaan van de gemeente wordt uitgegeven. Hij is ook vanuit het Dwergonisch Mannenkoor de drijvende kracht achter het jubileumconcert dat deze avond werd gehouden.

Foto’s gemaakt door Roland van Riel

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen