HKK Onsenoort organiseert een nieuwe wandeling Vlijmen-west

Foto: Nico de Bont

Over (de geschiedenis van) Vlijmen valt zoveel te vertellen, dat er naast de wandelingen Centrum en Meliestraat nu een derde wandeling aan wordt toegevoegd: Vlijmen-west. Deze wandeling vertrekt vanaf de voormalige Rabobank In Vlijmen en bestrijkt het gebied tussen Burgemeester van de Venstraat en de Burgemeester Schweitzertunnel.

Adrie Verboord, geboren op de Wolput, neemt je graag mee op deze wandeling. Natuurlijk komt het Marktveld ter sprake, evenals het Hartplan, de Box, de veiling en het station. Koekfabriek en mandenmakerijen, het imperium van Wagenberg en via de Achterstraat gaan de deelnemers aan de wandeling naar de Spie dan wel Schuppen Zeuven, daar waar de Achterstraat overging in de Wolput. Zie bijgaande foto uit 1967.

Op 20 november is het vertrek om 10.00 uur bij de Rabobank voor een wandeling van twee uren. Wil je meewandelen? Geef je dan op bij [email protected] of 06-57324970. Wordt de groep te groot (meer dan 20 tot 25 deelnemers), dan wordt op korte termijn een tweede wandeling gepland.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen