Gezellig Kienen bij Patronaat in Nieuwkuijk

Foto: Pixabay

Op donderdagmiddag 24 november bent u weer van harte welkom om ouderwets gezellig middagje te komen kienen in Het Patronaat in Nieuwkuijk, dit kost u slechts € 6,50, dit is inclusief koffie of thee in de pauze. De zaal gaat om 13.00 uur open en het kienen begint om 13.30 uur. Kienen wordt ervaren, als een gezellige middag ontspanning en het samen zijn staat centraal.

Kienen is een kansspel voor meerdere spelers. Ondanks essentiële verschillen (zie verder) noemen veel mensen dit spel verkeerdelijk bingo Iedere speler heeft een formulier met getallen die worden afgedekt wanneer het afgeroepen getal, dat wordt getrokken door de spelleider, op dit formulier staat.

Adres Het Patronaat, Nieuwkuijksestraat 106, Nieuwkuijk Voor informatie kunt u contact opnemen met KBO Nieuwkuijk – telefoonnummer 06-12445186 of per mail naar [email protected]

Ook lid worden van een bruisende seniorenvereniging?
Loop eens binnen op donderdagmiddag, dan is het om de week kienen en/of koersballen. Op de eerste woensdagavond van de maand is er een kaartavond met rikken en jokeren in het patronaat. Op maandagmiddag is onze handwerkclub actief bezig. Op deze middagen en avond zijn ook niet-leden van harte welkom.
Voor de leden organiseert KBO Nieuwkuijk meerdere gezellige middagen, zoals Sinterklaas, Kerst, Themamiddag, High Tea, Nieuwjaar en nog andere middagen. Voor informatie kunt u mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met 06-12445186.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen