Kerstconcert Confetti Marcanto zondag 11 december

Foto: Wonderbare Moeder

Meerstemmig koor Confetti Marcanto uit Elshout presenteert met trots haar uitgebreide kerstrepertoire onder leiding van Klaartje van Veen en begeleiding van Carla Bons. Wij verzorgen met medewerking van enkele blazers van Fanfare EMM een optreden in de RK kerk St. Jan Evangelist te Elshout op zondag 11 december 2022.

Aanvang 16.00 uur, u bent van harte welkom. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage voor kerk en koor wordt gewaardeerd.  Wilt u na afloop nog nagenieten met een drankje, dan bent u welkom in ’t Rad naast de kerk.

Het koor heeft de coronatijd goed doorstaan. Confetti Marcanto heeft onderdak gevonden in ’t Rad te Elshout omdat de oude repetieruimte niet coronaproof was. In diezelfde tijd vond er een dirigentewisseling plaats. Nadat Mariëlle van der Sanden de leden tot een volwaardige meerstemmig koor heeft gevormd, is het koor onder leiding van Klaartje van Veen verder gegroeid. Confetti Marcanto trekt leden uit Elshout, Drunen, Waalwijk, Vlijmen en Heusden. Ben je geïnteresseerd in gezellig zingen met uitdaging? Kom dan naar het concert, wie weet zijn wij het koor dat jij zoekt!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen